Mange års erfaring

Byggrent- Din renholdspartner ble startet i 2009, og har siden da etablert seg som ett av Vestfolds beste renholds alternativ. Eierne av firmaet har drevet med renhold i 10 år og firmaet har en en høy kompetanse innen renholdsfaget. 

Firmaets ledelse har som målsetting å skape trygge og sikre arbeidsplasser for de ansatte. Dette gjøres ved en bevisst satsing og holdning på HMS - arbeid samt en bevisstgjøring av firmaets intern- kontroll og en god kommunikasjon med de ansatte.

Vi har idag lager og kontor i Holmestrand, men vi har Vestfold som vår arbeids base. 

Konkurransedyktige renholdstjenester

Vi driver renholdvirksomhet for private og næringsliv i hele Vestfold og omegn. Med oss kan dere forvente moderne og konkurransedyktige renholdtjenester til riktig pris. 

Kompetanse

Riktig renhold er en viktig helse og trivselsfaktor, samtidig som det øker arbeidsgleden. 

Byggrent - Din Renholdspartner AS har nødvendig kompetanse og erfaring innen alle typer renhold. Selskapets ledelse og de ansatte har lang og allsidig erfaring innen rengjøringfaget

Renholdsplan

På bakgrunn av befaring av deres lokaler og opplysninger fra dere utarbeider vi et behovstilpasset renholdopplegg og renholdplan. 

Vi disponerer alt av nødvendig utstyr og og maskiner som kreves for den type arbeidsoppdrag. 

Arbeidet kan utføres både på dag, kveld, natt og helg, alt ettersom det passer for deg.

Vår historie

Byggrent - Din Renholdspartner AS ble startet av Mette Kristiansen i 2009 som enkeltmannsforetaket Byggrent Mette Kristiansen i Sandefjord. Vi utvidet våre tjenester etter som etterspørselen ble større og ønsket også å være en totalleverandør av renholdtjenester og forbruksmateriell til våre kunder. Vi opplevde en rask vekst og enkeltmannsforetaket ble gjort om til Byggrent - Din Renholdspartner AS i 2011. 

Firmaets ledelse har som målsetting å skape trygge og sikre arbeidsplasser for de ansatte. Dette gjøres ved en bevisst satsing og holdning på HMS - arbeid samt en bevisstgjøring av firmaets intern kontroll og en god kommunikasjon med de ansatte. 

Vårt serviceprinsipp er å levere renhold av høy kvalitet til riktig pris. 

Vi har stor fokus på nøyaktighet og kvalitet i alle ledd. Du som kunde skal ha en positiv opplevelse av våre profesjonelle og pålitelige renholdere. Vi kommer og hjelper dere med rengjøringen til avtalt tid og pris. 

Holmestrand, Revetal, Horten, Tønsberg, Sandefjord og Larvik er byer hvor vi daglig utfører blant annet trapperenhold, flyttevask, byggvask, vinduspuss og fast renhold for våre kunder. 

Vi utfører vårt renhold med garanti! 


Møt vårt team på kontoret

Mette Kristiansen 
Daglig leder

Telefon: 926 66 326

Epost: Mette@byggrent.no

Tonje Kristiansen 
Økonomiansvarlig

Telefon: 930 11 606

Epost: Tonje@byggrent.no

Lise Lotte Tobru

Administrasjon og kundebehandler

Telefon: 401 68 465

Epost: kontor@byggrent.no